Webinar 'Parkeren staat niet stil' op 12 april

CROW, GNMI, SHPV en Vexpan bundelen de krachten en initiëren het Landelijk Actieprogramma Parkeren en Verblijven. Wat is het belang van parkeren en de samenwerking? Wat kunnen we hiervan verwachten? Hierover spreken we tijdens het webinar 'Parkeren staat niet stil!' op 12 april.


Een aantal sprekers gaat tijdens het webinar in op drie actuele onderwerpen uit het Landelijk Actieprogramma Parkeren en Verblijven: ‘Parkeren en duurzame gebiedsontwikkeling’, ‘Parkeren, verblijven en open data’ en ‘Energiehubs en parkeergarages’. 

Meer en meer is parkeren verbonden met de grote maatschappelijke opgaven die Nederland kent. Parkeren vormt een van de hoekstenen van het verkeers- en vervoerbeleid bij gemeenten en regio’s voor de bereikbaarheid, economische vitaliteit en leefbaarheid. Door onze krachten te bundelen willen we samen effectief zijn en de parkeerprofessionals bouwstenen bieden ter verbetering van het werkproces op het gebied van parkeren en mobiliteit.

Het webinar is voor alle bij parkeren en verblijven betrokken partijen zoals (decentrale) overheden, gebruikers van mobiliteit en marktpartijen binnen de sector mobiliteit en stedelijke ontwikkeling.

Schrijf je in op deze pagina

© Copyright 2024 Kennisprogramma Verkeer en Vervoer - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden - Beheer door
Scroll naar boven