Cursus voor nieuwe medewerkers van ov-autoriteiten

DOVA en CROW-KpVV geven op 1 juni weer een cursus voor nieuwe medewerkers van ov-autoriteiten op de OV-campus in Utrecht, van 9.30 tot 16.00 uur. Werk je sinds kort bij een ov-autoriteit en wil je meer over het openbaar vervoer weten? Meld je dan aan bij het secretariaat van DOVA: info@dova.nu.


De cursus gaat in op de organisatie van het openbaar vervoer, op trends en uitdagingen in de sector.  DOVA-directeur Jan van Selm geeft een masterclass en er zal een presentatie zijn over de praktijk van een van de decentrale overheden. We staan stil bij wat de OV-campus doet en welke producten en diensten voor collega’s beschikbaar zijn. En we besteden aandacht aan het perspectief van de reiziger.
 
Deelnemers kunnen van tevoren aangeven naar welke onderwerpen hun belangstelling uitgaat. Daar passen we het programma zo mogelijk op aan. Deelnemers van eerdere lichtingen geven aan veel aan de cursus te hebben gehad. Met ingang van dit jaar wordt de cursus begeleid door Ineke van der Werf (DOVA) en Jacobien Klein Lenderink (CROW).

© Copyright 2024 Kennisprogramma Verkeer en Vervoer - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden - Beheer door
Scroll naar boven