Vierdaags festival MRA over Smart Mobility

De Metropoolregio Amsterdam (MRA) houdt half november een vierdaags festival over Smart Mobility. CROW zal dan een bijdrage verzorgen over autodelen. Het digitale festival biedt 26 inhoudelijke sessies, van mastercasses tot werkateliers en Smart Mobility-safari’s.


Op maandag 16 november begint het ‘Smart Mobility MRA festival: slim, groen en veilig’ om 10.00 uur. Onder leiding van Marijke Roskam en tafelheer Geert Kloppenburg passeert in 5 kwartier een breed scala aan gasten en onderwerpen de revue. Uitgezonden vanuit de Johan Cruijff ArenA. Het maatwerkprogramma start om 11.30 uur met onderwerpen als data, digitale en fysieke Infrastructuur, MaaS, gebiedsontwikkeling en logistiek.
 
Sessie autodelen
In een sessie op 17 november vertellen Martien Das van Rijkswaterstaat en Titia Bijma van CROW waarom het belangrijk is dat decentrale overheden aan de slag gaan met autodelen. Daarvoor heeft CROW-KpVV de Toolkit Autodelen ontwikkeld. De toolkit, die gemeenten helpt bij het opzetten en uitvoeren van beleid rond autodelen, wordt continu aangevuld.
 
Bekijk hier het programma van het Smart Mobility MRA festival en meld je aan!

© Copyright 2021 Kennisplatform Verkeer en Vervoer - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden - Beheer door
Scroll naar boven