23 mei '23 | Decharge-diner van werkgroep 'stoplichtdeskundigen'

In een Utrechts etablissement hield CROW op 23 mei een decharge-diner voor de werkgroep ‘Herziening richtlijn verkeerslichtenregelingen’. Werkgroep-voorzitter Frans Heijnis van CROW kijkt er met genoegen op terug.
Frans: In CROW-termen hebben we de werkgroep ‘uitgegeten’. Formeel is dat het einde van de werkzaamheden van de werkgroep. Omdat het alweer bijna een jaar was geleden dat de CROW-publicatie is opgeleverd (in juli 2022) hadden we elkaar een hoop te vertellen. 
 
Deze groep zit eigenlijk nooit verlegen om een praatje want de ‘stoplichtdeskundigen’ kennen elkaar al lang en komen elkaar vaak tegen in allerhande gremia op het gebied van de VRI’s. Wat echter opviel was dat de gesprekken tijdens het diner gingen over Griekse eilanden en goedkoop treinen in Duitsland en niet over 'de inhoud'. Wat bleek, een aantal collega’s was inmiddels gepensioneerd, of zat daar niet ver meer vanaf. Je ziet dan een heel andere kant van de mensen en hoe veelzijdig ze kunnen zijn.
 
Het leukste aan het gezellige samenzijn was dat het de eerste keer was dat we elkaar ‘live’ zagen. Al die tijd hadden we werkoverleggen in Teams en hadden de groepsleden elkaar niet eerder fysiek ontmoet. Tot woensdag 23 mei dan, in Utrecht. Namens het managementteam van CROW bedankte Guy Hermans de werkgroep en in het bijzonder het inhoudelijke projectteam van Sweco voor hun inzet en betrokkenheid bij het project. Al onze inspanningen hebben weer een mooi actueel CROW-product opgeleverd. 
 
We hebben nog lang nagetafeld, want er viel genoeg te bespreken met elkaar.
© Copyright 2024 Kennisprogramma Verkeer en Vervoer - Privacy statement - Cookie statement - Disclaimer - Voorwaarden - Beheer door
Scroll naar boven